Wat maakte Webflow anders dan soortgelijke tools die u misschien hebt gebruikt om sjablonen te maken?
Door de volledige in-browser ervaring is Webflow een veel snellere en meer handmatige manier om sjablonen te maken die al het moeren-en-bouten werk dat normaal gesproken in steigers en het ontwikkelen van een sjabloon product gaat verlichten. Met Webflow hoeven we ons geen zorgen meer te maken over het onderhoud van pijpleidingen, het beheer van databestanden, het updaten van plugins en het regelen van templatingsystemen. Al dit werk wordt achter de schermen gedaan, waardoor we ons meer kunnen richten op het ontwerp en de kwaliteit van ons aanbod – om nog maar te zwijgen van de opmerkelijke toename van onze productiviteit en doorvoercapaciteit.

Wat voor soort marketinginspanningen doet u in uw eentje om uw sjablonen te promoten?
We hebben ontdekt dat social media marketing niet de beste oplossing is voor ons bedrijf en hebben in plaats daarvan vertrouwd op het opbouwen van een vaste aanhang via een e-maillijst die we gebruiken om onze klanten te waarschuwen voor productupdates en om een geweldige respons te zien wanneer er nieuwe sjablonen worden uitgebracht.

Wat is de impact van deze samenwerking op uw merk? Is uw merk op enigerlei wijze beïnvloed sinds u begon met het maken van sjablonen voor de Webflow-marktplaats?
Veel van onze klanten zijn webaannemers die sites bouwen voor hun eigen klantenpakket, en veel van hen kopen het volledige scala van onze ontwerpen, vaak ook meerdere exemplaren! Waar onze klanten voorheen ons merk associeerden met HTML en WordPress, zien we nu een geleidelijke verschuiving in die traditionele template gebruikers overstappen van WordPress naar Webflow, terwijl ze de krachtige maar eenvoudige interface en geïntegreerde hostingopties ontdekken die het bouwen en overhandigen van sites aan hun klanten makkelijker dan ooit maken.

Laat uw creativiteit de vrije loop op het web
Bouw volledig op maat gemaakte, productieklare websites – of ultra-high-fidelity prototypes – zonder een coderegel te schrijven. Alleen met Webflow.

Ga gratis aan de slag

Medium Rare is een van de meest succesvolle ontwerpers in de template marktplaats van Webflow.

Met een unieke stijl en flair, zijn hun goed ontworpen en gemakkelijk aan te passen templates volledig uitgerust om aan de eisen van het project te voldoen, zelfs van de meest veeleisende klanten.

Populaire sjablonen van Medium Rare
Bekijk enkele voorbeelden van hun beste werk (tot nu toe!):

Spark
vonkenwebstroomsjabloon
Voor wie een commerciële website wil bouwen voor een bedrijf of een onderneming, biedt Spark ontwerpers tal van opties met 9 verschillende landingspagina’s, 100 kant-en-klare secties, evenals een verscheidenheid aan kop-, voetteksten en navigatie-elementen.

Het is leuk om een selectie van landingspagina’s te hebben die verschillende doelstellingen hebben. Of je nu een e-mail aanmeldingsformulier vooraan en in het midden wilt plaatsen, een opvallende heldenvideo wilt gebruiken, of iets wilt doen zoals je gebruikers een zoekbalk geven, je vindt een landingspagina onder de getemperde lay-outs van Spark die je de functionaliteit biedt waar je naar op zoek bent.

We zijn ook fan van de vooraf gemaakte elementen die zijn opgenomen. Met website-onderdelen die zijn ingesteld voor het tonen van video’s, het samenstellen van prijspagina’s en het opnemen van oproepen tot actie, hoef je niet alles wat je nodig hebt van de grond af aan op te bouwen.

Vonktempltae showcase
Een ander groot voordeel van Spark is dat het gebruik maakt van Webflow’s CMS. Blog posts, helpcenter artikelen en case studies zijn al samengesteld – het enige wat ze nodig hebben is daadwerkelijke inhoud.

Ontdek
zoek webstroomsjabloon
In de drukke sfeer van de e-commerce is het moeilijk om op te vallen. Een van de manieren waarop online retailers hun potentiële klanten meer geven dan alleen maar een opgeruimd net van producten, is door middel van kwaliteitscontent. Met een ontwerp dat zijn esthetiek ontleent aan gedrukte tijdschriften, geeft Delve onlinewinkels een sjabloon dat hen veel ruimte geeft om aanvullende inhoud toe te voegen en hun producten te tonen.

Met een lay-out gevuld met blokken, veel negatieve ruimte en grote productafbeeldingen, vindt Delve de juiste balans tussen artisticiteit en functionaliteit. Naast een aantal lay-outkeuzes bieden ze ook vier verschillende opties voor het presenteren van artikelen, waardoor u veel flexibiliteit heeft in de manier waarop u deze inhoud wilt presenteren.

cms-sjabloon
Dit is een ander ontwerp waarbij het CMS van Webflow zowel de ecommerce kant als andere dynamische content aanjaagt.

Uptime
uptime webstroomsjabloon
Medium Rare Uptime met technische bedrijven in het achterhoofd. Met een aantal slanke lay-out opties, moderne typografie en een slim kleurenpalet, biedt Uptime een consistente set van design elementen voor de tech menigte. Out of the box zijn goed gebouwde landingspagina’s, pictogrammenrasters, producteigenschappen en andere onderdelen die klaar zijn om samengevoegd te worden tot een webdesign.

SaaS-bedrijven zullen vooral de selectie van de prijsplannen, die essentieel zijn in het communiceren van deze belangrijke informatie aan potentiële klanten, leuk vinden.

vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht