Webshop kostprijs gezocht? Heb je plannen om een webshop te starten dan wil je graag weten wat de webshop gaat kosten natuurlijk.  Wij proberen u hier een duidelijk beeld te geven van de kostprijs voor een webshop. Wat moet je ongeveer betalen voor een webshop, hosting en domeinnaam? Meestal is het niet gemakkelijk te berekenen of op voorhand in te schatten wat de webshop kostprijs is voor webwinkel. Bij  webwinkel-laten-maken.be krijgt u een duidelijk prijs voor uw shop.

WEBSHOP PRIJS MET RESPONSIVE DESIGN

De webwinkel kostprijs of hoeveel moet een webshop kosten is een van de meest gestelde vragen in de wereld van iemand die plannen koestert om een online shop te beginnen, meestal moeten webdesigners de vraag schuldig blijven. Zelfs nu, met miljoenen webshops online, bestaat er geen magische formule voor de berekening van de kosten van een online winkel. Vandaar werken wij met pakketten, in onze webshop prijs zitten de ontwikkelingskosten, de webshop kosten voor verschillende componenten en actuele website en shop functie inbegrepen.

Webshop kostprijsNet als andere goederen en diensten, zullen de kosten voor het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van een webwinkel veranderen met de tijd. De waarde van een webwinkel is anders geworden dan een paar jaar geleden. Ondernemers willen de dag van vandaag, een functionele, aantrekkelijk en responsive website met shop. Het is ook logisch dat u meer moet betalen voor een site/shop met veel functies. Als het gaat om het bepalen van de webshop kosten, komt het er op neer dat je krijgt waarvoor je betaalt. Een goedkopere webwinkel zal minder content en minder functies bevatten, terwijl een duurdere webshop extra design features en functionaliteiten zal hebben.

Wij bouwen onze webshops met het open source systeem WooCommerce van WordPress. Wij verzorgen zowel het design als de technische kant van de shop. Alle extra’s zoals de de bestel- en verzendmogelijkheden worden volgens uw wensen ingesteld, betalen kan via PayPal, Visa of bankcard.

WAT KOST EEN WOOCOMMERCE WEBSHOP?

Voordat wij de webshop kunnen ontwikkelen moet er uiteraard eerst een WordPress website zijn. De prijs voor het ontwikkelen van een basis website in WordPress = € 1050 (excl. BTW)

Veel webdesigners kunnen geen exacte prijs meedelen om een webwinkel te laten bouwen. Wij wel, wij werken met pakketten, iedereen weet op voorhand de prijs om een webshop te laten maken. Voor de prijs van € 1050 ,- kunnen we reeds een basis website ontwikkelen waaraan we de webshop kunnen koppelen.

Hieronder een duidelijk overzicht van onze webwinkel kostprijs voor ontwikkeling met en zonder SEO.

Prijs Woocommerce Webshop met en zonder SEO

Voorstel WordPress website + Woocomerce webshop  =   € 2650  (excl. BTW)
Voorstel WordPress website + Woocomerce webshop + 5 SEO landingspagina’s = € 3250   (excl. BTW)
Voorstel WordPress website + Woocomerce webshop+ 10 SEO landingspagina’s = € 3800 (excl. BTW)  
Voorstel WordPress website + Woocomerce webshop + 15 SEO landingspagina’s = € 4250 excl. BTW)  

Er is een gratis opleiding voorzien om de producten in de shop te plaatsen

We voorzien in bovenstaande voorstellen de ontwikkeling van de lay-out, implementatie van de webshop, het aanmaken van de categorieën en subcategorieën en het plaatsen van ongeveer 20 producten/artikelen om de webshop operationeel te maken en te testen.

SSL webshop hosting ( Bijkomende Jaarlijkse diensten)

WordPress Webshop CMS Pro Webhosting + domeinnaam + email : 395 EUR/jaar (excl. BTW). Hier zit  de https – SSL scriptie inbegrepen: Hiermee voorzie je dat je webshop als veilig wordt beschouwd (het groene slotje) in de browers. Het bijkomend voordeel is dat je website ook door Google veilig wordt bevonden en je hierdoor hoger in het zoekresultaat zal opgenomen worden

Opgelet bovenvermelde prijzen zijn enkel voor het ontwikkelen van de shop. Alle prijzen excl. BTW 21%

ONTWERPEN VAN PRODUCTPAGINA’S € 10 PER EXTRA PRODUCT

Een webshop is niets zonder een productpagina, dit is te vergelijken met een normale pagina. Je heb titels, categorieën, tags … Ons team plaats 20 producten in de shop om alles functioneel te maken . Nadien kan u zelf de producten verder toevoegen. Laat u het lever aan ons over? Dat kan, de prijs voor het toevoegen van een extra product is 10 € 10.

WAT VERZORGEN WIJ VOOR U

Het is de bedoeling dat deze webshop wordt ontwikkeld zodat deze vlot wordt teruggevonden in Google. In de webshop zal ook een betalingsmodule worden geïmplementeerd zodat voor de bestelling wordt gemaakt er ook effectief betaald wordt.

De webshop zal volgens volgende principes worden opgemaakt.

CMS SYSTEEM WORDPRESS

Het CMS systeem laat u toe uw eigen om uw website zelf te beheren. U kan zelf nieuwe pagina’s eenvoudig aanmaken (werkt met een soort MS-Word) U kan zelf teksten, foto’s, pagina’s wijzigen, verwijderen en bijplaatsen.

Wij kunnen ook een opleiding voorzien zodat u zelf uw website kan beheren.

LAY-OUT

Wij verzorgen voor u de professionele voorbereiding van uw website. Volgens uw huidige website, in de stijl van uw bestaande huisstijl of met een volledig nieuw concept. Deze basis template wordt zo ontwikkeld dat deze op alle pagina’s kan opnieuw gebruikt worden. Uw basispagina’s worden gestructureerd en met een duidelijke navigatie ontwikkeld zodat de bezoekers vlot hun weg vinden, voor een voorbeeld kijk even in onze portfolio. We werken volgens het “breadcrumbs principe” zodat we bezoeker onmiddellijk weet waar hij zich in de website bevindt. Bv.: http://beaustyle.be/product/lignavita-chocolade-pudding-milkshake-mousse/

METEN

Weten welke producten het meest worden bekeken, uit welke gemeenten komen uw bezoekers en via welke partners komen bezoekers is essentieel om uw webshop verder te optimaliseren. Om dit allemaal te weten, installeren we Google Analytics in uw website.

AUTOMATISCHE NUMMERING

Er wordt voor elke bestelling een automatisch nummer toegewezen zodat hier achteraf steeds kan naar verwezen worden.

RESPONSIVE DESIGN.

Uw website wordt door ons zo ontworpen dat gebruikers van verschillende apparaten (vb. Smartphone, I-pad) en schermformaten een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring krijgen. Google houdt immers in zijn zoekresultaat rekening met deze specifieke toegankelijkheid, waardoor uw site bij uw gebruikers nog beter zal teruggevonden worden in het zoekresultaat.

Responsive ontwerp is echt een noodzaak voor een webshop. Responsive design betekent dat een webshop is ontworpen voor de functionaliteit op desktops, tablets en mobiele apparaten. Met 232 mogelijke schermafmetingen, is het niet moeilijk te begrijpen waarom responsive design de kosten van websites omhoog heeft gedreven. De noodzaak van responsive webshop is één oorzaak van de kloof tussen de hoogste en laagst mogelijke kosten voor website. Een responsieve ontwerp kost ongeveer 20% meer dan vroeger. Maar je hebt nu eenmaal een responsive design nodig de dag van vandaag, want bijna de helft van de bezoekers komen via een tablet op uw website of shop  en meer en meer ook ,via smartphone vandaar moet u website de functionaliteit bevatten om zich aan te passen op tablets en mobiele apparaten. Dit zorgt ervoor dat u bezoekers op een efficiënte manier de website kunnen bekijken, waardoor het u een potentieel krijgt van terugkerende klanten.

Evolutie van de prijsDe Web design prijzen zijn dit jaar gestegen. Ten eerste bestaan er aanzienlijk meer concurrenten in de webdesign markt de dag van vandaag, misschien wel tien keer meer dan een decennium geleden. Jobs voor webontwikkelaars en computernetwerk architecten zullen naar verwachting 22% zal groeien in 2020, wat sneller is dan het gemiddelde voor alle beroepen in Vlaanderen. Omdat er zo veel banen worden gecreëerd in deze markt, wordt de concurrentie groter en zullen de website prijzen wel omlaag gaan .

OPTIE E-MAIL ADRESSEN – MAILINGS

Er wordt een tool (Mailpoet) voorzien dat je van hieruit mails kan versturen. De mailadressen moeten manueel worden toegevoegd.

OPTIE REGIO ONDERSTEUNING

De webshop kan specifiek geoptimaliseerd voor de regio waar u uw producten verkoopt.

OPTIE OPTIMALISATIE ZOEKMACHINES (SEO)

Zichtbaarheid geeft waarde aan uw website. Uw website wordt volgens alle gekende regels van de kunst ontworpen, vooral met het doel de hoogst haalbare posities in Google te bereiken.

OPTIE BETAALMODULE

Er wordt een betaalmodule van Wordline Sips (starter) ingebouwd zodat de klant onmiddellijk zijn bestelling kan betalen. Wij voorzien de integratie & opstart van de betaalmodule via Worldline
De activering van de betaalmodule € 175 (excl. BTW) Het maandelijks abonnement van Wordline Sips Starter (momenteel € 40 (excl. BTW)/maand + de prijs per interactie van € 0,16 (excl. BTW/transactie)

OPTIE ONDERHOUDSCONTACT SEO:

Vermits dat Google regelmatig zijn algoritmes en zoekresultaten aanpast wordt er regelmatig de nodige aanpassingen gedaan om de pagina’s zo hoog mogelijk in het zoekresultaat te houden.

Contacteer ons voor de prijs van een webshop

Wilt u meer info over de prijs om een webshop te laten maken. Dan moet je op voorhand voor jezelf uitmaken wat je winkel moet bevatten, welke functies, hoeveel producten uit hoeveel pagina’s de shop moet bestaan, wil je er SEO bij? … Voor meer informatie Bel : 0495/21 45 83 – e-mail: info@seobureau.be

 

Webwinkel kostprijs

VEEL GESTELDE VRAGEN? HOEVEEL KOST EEN WEBSHOP PER JAAR?

De Jaarlijkse kosten van een webshop  zijn afhankelijk van het aantal lopende diensten in verband met het ontwerp, evenals eventuele bijzondere, eenmalige–kosten of projecten. Als uw Internet marketing bedrijf dezelfde taken maand na maand doet met slechts één of twee speciale taken of opdrachten, zal uw jaarlijkse kosten schommelen tussen de € 1000 tot € 10.000.Helaas is het moeilijk om erachter te komen hoeveel  uw winkel zal kosten zonder te weten welke diensten je nodig hebt! Dus om een goed idee te hebben wat uw shop kost op maandelijkse of jaarlijkse basis, kunt u het onderstaande gedeelte over de website componenten en hun kosten te lezen. Dit kan u helpen beter antwoord op uw oorspronkelijke vraag “Hoeveel moet een webshop kosten?”

De kosten van een webshop zijn sterk gebaseerd op de specifieke onderdelen. Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, is een website met basisfunctionaliteit qua kosten veel minder, zowel in eerste instantie en in de tijd, dan een site die fungeert als een online winkel of integreert met een bedrijfsdatabase of een stuk software.

DOMEINNAAM

De domeinnaam van een website is de unieke naam die in de URL van uw website wordt weergegeven. Het is net zoiets als je online vingerafdruk. Het is specifiek voor jou onderneming. Hoewel andere websites vergelijkbare domeinnamen kunnen hebben is uw domeinnaam van jou alleen. Echter, om de rechten op uw domeinnaam te krijgen, moet je het jaarlijks te registreren.

Uw domeinnaam is belangrijk omdat het zorgt voor een online identiteit voor uw website. Het hebben van een domeinnaam stelt geloofwaardigheid bij bezoekers van de site en potentiële klanten. Het is ook belangrijk, want als je wil veranderen van uw webhost zal uw domeinnaam met je mee gaan. Ten slotte, uw domeinnaam is belangrijk omdat het  uw mogelijkheden voor online reclame, uitbreidt die nodig is voor het aantrekken van verkeer naar de website.

WEBSITE/SHOP HOSTING

Hosting is gewoon de service die het mogelijk maakt uw website toegankelijk te maken voor andere internetgebruikers. Hosting is van belang omdat de kwaliteit van de gastheer van uw website afhankelijk van invloed kan zijn op de pagina laadtijd, de technische ondersteuning die u ontvangt als uw site crasht, en het vermogen van uw website om uit te breiden in de toekomst. Om het simpel te zeggen, uw hosting provider heeft een enorme impact op uw  website functies. Hoewel gratis hosting-diensten bestaan, zullen hun technische ondersteuning niet zo goed zijn als betaalde hosting diensten.

De kosten voor een webshop bedragen bij ons € 275/jaar. Optie https – SSL: Hiermee voorzie je dat je webshop als veilig wordt beschouwd (het groene slotje) in de browers. Het bijkomend voordeel is dat je website ook door Google veilig wordt bevonden en je hierdoor hoger in het zoekresultaat zal opgenomen worden € 110/jaar.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEMEN

Een CMS is een systeem dat u zal toestaan om informatie op de website te wijzigen zonder dat u moet knoeien met bestanden. Het maakt het zeer eenvoudig voor u om de kleine dingen op de website aan te passen of pagina’s of artikels later toe te voegen. U kan de volledige controle krijgen over wat er wordt getoond op uw website wilt. Een CMS zoals WordPress is één van de gebruiksvriendelijke systemen op de markt en goedkoop, terwijl je voor anderen systemen maandelijkse of jaarlijkse licentie kosten. Wat u kiest, hangt af van welke specifieke functionaliteit  uw website nodig zal hebben.

COPYWRITING EN CONTENT CREATION

Dit is bepalend van het aantal pagina’s dat uw webshop nodig heeft. Hoe meer pagina’s u nodig zal hebben, hoe meer copywriting. Copywriting in zoekmachine optimalisatie (SEO): de inhoud van uw website moet geschreven worden rond de zoekwoorden van uw producten of diensten, want als dat niet gebeurt, zal uw website niet gevonden worden in de zoektocht naar die termen. Een ervaren content schrijver beschikt over de kennis van SEO en zal de juiste zoekwoorden in de content opnemen en zal uw bezoekers aansporen om actie te ondernemen.

Kosten: € 75 tot € 300,- per pagina, de prijs is afhankelijk van het aantal pagina’s of artikels

SEO

Om relevante bezoekers aan te trekken, moet uw website volledig geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie diensten kunnen variëren van zeer goedkoop tot duizenden euro’s per maand, afhankelijk van hoeveel werk  dat uw kantoor in de ranking en de zichtbaarheid van uw nieuwe site moet zetten. SEO diensten omvatten meestal meerdere lopende acties en tactiek. SEO pakketten omvatten optimalisatie van de website, trefwoord onderzoek, gerichte outreach en link building, content creatie, en ga zo maar door.

DUS HOEVEEL MOET EEN WEBSHOP KOSTEN? HIER ZIJN ONZE BEVINDINGEN

Concluderend, de webshop kostprijs van een webwinkel kan sterk variëren, afhankelijk van de functies van de site, de internet marketing diensten, esthetische kwaliteiten, en het bedrijf dat instaat voor het creëren van het design. Terwijl de kosten van een basis shop is gedaald, heeft de behoefte aan interactiviteit geholpen om de prijs stabiel te houden van een high–end, competitieve ontwerp.

De dag van vandaag moet je een webshop kostprijs betalen tussen de € 1250,- en € 10.000,- voor een volledige functionele geoptimaliseerde zakelijke webshop Deze prijs kan lager zijn als uw site weinig SEO pagina’s en minimale functionaliteiten bevat of hoger als je ontwikkeling op maat, uitgebreide ontwerp, of interactieve elementen nodig hebt.

De prijs van een webshop zal blijven veranderen naarmate de tijd vordert en nieuwe technologieën en functies worden ontwikkeld. Vanwege dit, kan het verstandig zijn om te investeren in een webshop onderhoudsplan, zodat u niet opnieuw hoeft te betalen voor een nieuwe een paar jaar.

Kosten ongeveer: 300 tot € 1.500 per maand

Bij het bepalen van het budget voor webwinkel is het belangrijk om de kosten in overweging te nemen. Echter, de kosten van uw project zijn niet de enige factoren die de winst bepalen die je kan maken rond uw shop Aangezien mobiele internetgebruik blijft sputteren, is het ontwerpen voor mobiele gebruikers noodzakelijk. Geld investeren in het creëren van een responsive webdesign is belangrijk want het zal meer conversies brengen wat betekend dat de initiële kosten van het herinrichten van je shop snel terug betaald zullen zijn.

Vooruit plannen en het vinden van de exacte kosten van uw webshop zal dit jaar uw project op koers te houden. Tijdlijnen, functies en aangepaste ontwerp factoren zullen variëren en sterk gebaseerd zijn op de prijs van uw website eisen. We denken onze tabel hierboven zeer nuttig kan zijn in het krijgen van een greep op wat uw uiteindelijke website kosten. Als u overweegt te investeren in een nieuwe of verbeterde website, vraag dan gerust offertes bij verschillende kantoren en stel hun de vraag  “hoeveel moet mijn webshop kosten?” U zal merken dat u het best kan samenwerken met ons team!

MEER INFO OVER WOOCOMMERCE

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload. Tags: sharepoint intranet