Mensen beoordelen een boek niet op zijn omslag, of wel?

Natuurlijk wel!

Of het nu gaat om de presentatie van het eten in een chique restaurant of het nieuwste Apple product, de mensen lijken gewoon te houden van dingen die mooi ontworpen zijn. Hetzelfde principe geldt voor websites, vooral op het gebied van e-commerce. Als u uw bezoekers niet het beste websiteontwerp en de beste verpakking van uw producten aanbiedt, laat u zeker geld op tafel liggen.

Aantrekkelijke, coole website-ontwerpen hebben altijd al een sleutelrol gespeeld in een succesvolle online verkoop- en marketingstrategie. Dat komt omdat mooi design en een uitstekend ecommerce kleurenpalet de gepercipieerde waarde van je producten kan verhogen.

Of je nu op het punt staat een gloednieuwe ecommerce site te maken of je hebt nagedacht over het herontwerpen van je huidige site, de volgende lijst van de 27 beste website ontwerpen (en meer!) zou je veel ecommerce website design inspiratie moeten geven.

🎨 Klik om designinspiraties te ontdekken

Wat maakt een goede e-commerce website?
27 beste voorbeelden van ecommerce websites in 2020 (en waarom ze werken)
Tips voor het ontwerp van een commerciële website
Wat is de beste e-commerce website bouwer voor u?
Bouw uw e-commerce website vandaag nog
Wat maakt een goede e-commerce website?
Mensen beoordelen het ontwerp van uw ecommerce website op het moment dat ze er op komen.

In feite hebben studies aangetoond dat het 50 milliseconden duurt voordat browsers beslissen of ze op een site blijven of niet. U krijgt .05 seconden om indruk te maken op de gebruikers, daarom is het ontwerp van uw website zo belangrijk voor uw e-commerce bedrijf.

Wat een goede ecommerce website is, kan worden gedefinieerd door vier elementen:

1. Vertrouw op
Stel je voor dat je een winkel binnenloopt en een grote ramp ziet. Kleding is overal, het is vies, niemand groet je of maakt je welkom. Wat ga je nu doen? Waarschijnlijk zo snel mogelijk weggaan.

Als iemand voor het eerst uw winkel bezoekt, weet hij misschien niets over uw merk, de kwaliteit van uw producten of uw inzet om klanten gelukkig te maken. Deals verdienen misschien hun aandacht, maar ze zullen u moeten vertrouwen voordat ze daadwerkelijk met een aankoop beginnen.

Klanten moeten weten dat wanneer ze bij u kopen, ze het product ontvangen zoals het wordt geadverteerd.

Er zijn drie essentiële vertrouwensindicatoren die elk bedrijf moet opnemen op hun website:

Contactgegevens
Niets gooit potentiële klanten meer van zich af dan een website zonder contactgegevens. Voeg een e-mail en, indien mogelijk, een telefoonnummer en een postadres toe. Dit soort informatie, samen met een Over-pagina, helpt potentiële klanten het gevoel te hebben dat ze van een echt persoon kopen.

Een retourbeleid
Een retourbeleid maakt het niet alleen gemakkelijker voor mensen om producten terug te brengen die hen niet tevreden stellen, het verhoogt ook de verkoop door het verlaten van het winkelwagentje te verminderen en de klant een gevoel van vertrouwen te geven dat hij een artikel kan terugsturen als hij dat nodig heeft, zonder transactiekosten.

Voorbeeld van retourbeleid

Technische certificeringen
Door Shopify Payments toe te voegen, heeft u toegang tot geavanceerde functies en betalingsdiensten met de nieuwste beveiligingstechnologie voor de bescherming van de informatie van uw klanten. Aarzel niet om afbeeldingen of badges te gebruiken om uw veiligheidscompliance en alle betaalmethoden die u accepteert te laten zien.

Het vertrouwen van klanten is het moeilijkst te verdienen als u geen klanten heeft, dus u zult deze vertrouwensindicatoren willen integreren in het ontwerp van uw winkel.

vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht