KITH
Het ontwerp van de homepage van KITH trekt uw aandacht zodra u erop landt. Het winkelend publiek wordt ontmoet met een merkvideo en een harmonisch, gestroomlijnd kleurenpalet van wit en zwart. De site voelt schoon aan, maar wekt toch interesse, dus je wilt verschillende menu-opties verkennen, zoals (natuurlijk) kleding, maar ook traktaties en inhoud zoals lookbooks, films, tijdschriften, en nog veel meer. De catalogus van KITH is groot, maar de categorieën worden nog steeds gepresenteerd op een manier die het mogelijk maakt om snel te ontdekken en te vinden wat je zoekt.

KITH e-commerce website voorbeeld

Sjabloon Icoon
Kompascursus winkelen: Hoe ontwerpt u uw onlinewinkel

Creatief directeur Stephan Peralta laat zien hoe je een merk ontwerpt waar mensen van houden en een online winkel waar zelfs de meest casual browsers van willen kopen.

Schrijf je gratis in
Druppelend
13. 13. Subtiele Aziatische traktaties
Subtiele Aziatische traktaties is een top Shopify dropshipping winkel die met de hand geplukte pluche en andere kawaii merchandise verkoopt, zoals AirPod en iPhone hoesjes. De site is gemakkelijk te navigeren, zodat klanten snel toegang hebben tot de verzendkosten FAQ’s, prijskortingen en klantreviews.

Naast de overdreven schattige producten, bouwt Subtle Asian Treats vertrouwen op bij bezoekers door het tonen van een persoonlijke noot van oprichter Laura Chang en door gebruikers gegenereerde inhoud van de Instagram feed. Ook, in plaats van je aan te melden voor een e-mailmarketing lijst, geeft het je de mogelijkheid om je aan te melden voor een tekst-VIP-club om exclusieve aanbiedingen en kortingen te ontvangen.

Subtiele Aziatische traktaties
14. 14. Moderne stadsjungle
De moderne Urban Jungle is een go-to store voor plantenliefhebbers. De site heeft een fris en boeiend totaalontwerp met een uitnodigend kleurenschema en prachtige fotografie. Van de lay-out tot de productafbeeldingen, het ontwerp van deze ecommerce winkel rondt zijn merkbelofte van het naar binnen brengen van de buitenkant af met decor, huisraad en geschenken.

Stedelijke moderne jungle

15. 15. Boba Liefde
Boba Love heeft een homepage gemaakt die de bezoekers direct naar de winkelervaring leidt. Het maakt gebruik van lifestylebeelden en productfotografie om zijn merkwaarden te communiceren. Boba Love krijgt het product raster goed in beeld – het is schoon en duidelijk in het sturen van wat het wil dat bezoekers doen: Boba-thee-geïnspireerde producten kopen.

Boba Love dropshipping winkel

Gratis gids: Hoe vind je een winstgevend product om online te verkopen?
Opgewonden over het starten van een bedrijf, maar niet zeker waar te beginnen? Deze gratis, uitgebreide gids leert u hoe u geweldige, nieuwe producten met een hoog verkooppotentieel kunt vinden.

Gezondheid en schoonheid
16. 16. Satya Biologische huidverzorging
Je kunt zien dat branding een prioriteit was in het ontwerp van de e-commerce website van Satya Organic Skincare. Als je eenmaal op de homepage bent beland, krijg je aardse tonen en signalen dat als je op zoek bent naar plantaardig materiaal, je op de juiste plaats bent. Een coole toevoeging is een openingsvideo van de oprichter van Satya Organic Skincare over hoe het merk oceaanplastic bestrijdt. Het is een geweldige manier om je merk te vermenselijken en nieuwe bezoekers te verwelkomen.

Satya biologische huidverzorging website

17. 17. Baardmerk
Beardbrand hanteert een verfijnde, volwassen en Old World aanpak om haar verzorgingsproducten te presenteren in het gehele ontwerp van haar website. Met behulp van een quiz en blog posts die de moeite waard zijn om te lezen, de site moedigt u aan om rond te blijven hangen, zich te engageren met het merk en te kopen.

Beardbrand website

18. Woodlot
Woodlot’s ecommerce site is minimaal en toch intrigerend, wat het makkelijk maakt om de essentie van het merk te verbinden. Het ontwerp van de website, van de homepage tot de productpagina’s en de kassa, heeft een kalmerende en mooie visuele uitstraling, wat volgens 93% van de consumenten een belangrijke factor is bij het maken van een aankoopbeslissing. Het aantal producten, naast goede productbeschrijvingen en betaalbare prijzen, maakt dat u meer wilt weten over wat Woodlot te bieden heeft.

 

19. 19. Kylie Cosmetica
Zodra je op de Kylie Cosmetics homepage landt, zie je een foto van Kylie Jenner, een schoonheidsicoon voor jongeren. Haar goedkeuring geeft de site meteen een enorme vertrouwens- en geloofsboost. Elk product wordt ook goed weergegeven op een witte achtergrond, plus, wanneer je met de muis over een afbeelding zweeft, zie je een vrouw die het gebruikt in actie.

Kylie Cosmetics winkel

20. 20. Pelgrim
Pelgrim doet geweldig werk bij het ontwerpen van zijn ecommerce site met de doelgroep in het achterhoofd. Er wordt gebruik gemaakt van duidelijke teksten die precies uitleggen wat het product is, terwijl de nadruk wordt gelegd op sociaal bewijs op de homepage via recensies en vermeldingen in de media. Het is een strak en modern webdesign dat het gevoel van het product en de verpakking laat zien, waardoor u geïnteresseerd blijft in het kopen.

Pelgrim e-commerce site

Voedsel en kruidenierswaren
21. 21. Oude Wereld Keuken
Old World Kitchen vinkt alle vakjes aan voor een uitstekende winkelervaring:

Vintage styling en design dat een gevestigd merk vertegenwoordigt
Inhoud en educatie die u helpt het merk te waarderen
Uitstekende productfotografie en -presentatie
De website is duidelijk ontworpen met het doelpubliek in het achterhoofd en is de sleutel om zich te onderscheiden in een zee van keuken- en eetwarenwedstrijden.

Oude wereld keuken e-commerce website

22. 22. Deelname Voedingsmiddelen
Als je van gezonde en eco-bewuste koekjes houdt, zal je van het web houden…

vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht vocht