Hoe start je een onlinewinkel? De hulp die je nodig hebt om je op te richten en aan de slag te gaan.

Er zijn momenteel 7,1 miljoen online retailers in de wereld, waarvan 1,8 miljoen in de Verenigde Staten alleen al. En er gaan er steeds meer open.

Hoe weet u te midden van al deze mogelijkheden of het openen van een online winkel iets is wat u moet doen? U hebt gehoord van anderen die geslaagd zijn, maar hoe weet u of u ook zult slagen?

Misschien sta je op het punt om je eigen bedrijf te beginnen, maar je hebt je laten tegenhouden door angst. Of misschien denkt u dat u niet de kwalificaties heeft om het als online ondernemer te maken.

De enige manier om het zeker te weten is om het zelf te doen. En het feit dat je weet van anderen die geslaagd zijn, betekent dat de kansen ook in jouw voordeel zijn om het te maken.

In dit artikel nemen we al het giswerk uit handen van het starten van een eigen bedrijf. We geven je ook alle tips en informatie die je nodig hebt om een succesvolle online winkel te runnen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een online winkel te starten.
Als je ooit hebt gedroomd van het starten van een online winkel, is er geen beter moment om te beginnen dan nu. Volgens emarketeer zullen consumenten in de VS in 2020 709,78 miljard dollar uitgeven aan e-commerce, wat neerkomt op een stijging van 18,0%. En dit zijn de geschatte cijfers ondanks alles wat er in de wereld gebeurt.

Maar er zijn meer redenen om niet te wachten. We zullen het er hieronder meer over hebben.

1. Meer middelen dan ooit.
Er zijn een heleboel middelen beschikbaar om u in de juiste richting te wijzen en uw vragen te beantwoorden. Youtube is een bijzonder nuttige bron waar u video’s kunt vinden van mensen die u stap voor stap laten zien hoe u een online winkel kunt openen en deze vol met producten kunt opslaan.

Een andere nuttige bron zijn Facebook-groepen. Hier kunt u in contact komen met andere, gelijkgestemde, e-commerce website-eigenaren en nuttig, deskundig advies inwinnen.

2. 2. Eindeloze hoeveelheid online winkelbouwers en functies.
Online e-commerce platforms zijn beginnersvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ze halen het giswerk uit het ontwerpen van een online winkel door een selectie van kant-en-klare sjablonen aan te bieden. Een ander groot voordeel van deze sjablonen is dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn, waardoor u de vrijheid en functionaliteit heeft om wijzigingen aan te brengen in uw site wanneer u dat nodig acht.

3 Borden U bent klaar om uw eigen webwinkel te starten
Hieronder hebben we een aantal aanwijzingen opgenomen dat u wellicht klaar bent om uw eigen online winkel te openen. Dit zijn slechts enkele dingen die u, als u ze heeft meegemaakt, kunt overwegen om verder te gaan en de sprong te wagen om uw kleine bedrijfje te starten.

1. U bent geïnteresseerd in het runnen van een online bedrijf.
2. Bent u geïntrigeerd door de gedachte om een online bedrijf te runnen? Misschien bent u al begonnen met het idee te onderzoeken of heeft u de mening van een paar vrienden gevraagd. Als dit het geval is, kan het starten van een online bedrijf iets zijn waar u klaar voor bent.

2. 2. U wilt diversifiëren en een andere inkomstenstroom toevoegen.
Misschien bent u iemand die alleen maar op zoek is naar een extra inkomstenstroom. Als dit het geval is, kan een online winkel de perfecte keuze voor u zijn.

Online winkels geven je de flexibiliteit om ze fulltime of parttime te exploiteren. De beslissing over hoe je de jouwe te runnen hangt volledig af van jou en je financiële doelstellingen.

3. Uw behoeften zijn geavanceerder geworden.
Als u iemand bent die uw eigen producten maakt om persoonlijk te verkopen, een fysieke winkel runt of als u al verkoopt op platforms zoals Amazon of Ebay kan een online winkel uw volgende logische stap zijn. Het openen van een webwinkel is in uw eigen belang. Het zal u in staat stellen om te voldoen aan de behoeften van uw groeiende bedrijf en uw bereik uit te breiden naar een nieuw publiek.

Al uw vragen beantwoord voor het starten van een online winkel
Het starten van een online winkel kan als een ontmoedigende taak voelen. In een poging om het proces te vereenvoudigen, hebben we deze stapsgewijze instructies opgenomen om u op weg te helpen. undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined

Stel een bedrijfsstrategie op.
Creëer een merk.
Kies uw online winkelbouwer.
Bouw uw online winkel.
Stel e-mailmarketingautomatisering in.
Promoot uw merk en website.
Stel een bedrijfsstrategie op
Elke succesvolle operatie begint met een businessplan. Door nu uw strategie uit te strijken, kunt u uw doelstellingen bepalen en ervoor zorgen dat u op koers blijft.

1. 1. Kies een bedrijfsmodel.
Voordat u online gaat ondernemen, moet u eerst een model kiezen. Dit moet worden gekozen op basis van uw kennis, expertise en het specifieke product dat u wilt verkopen.

Hier hebben we een aantal populaire e-commerce business modellen geschetst die de moeite waard zijn om te bekijken.

Druppelverkoop: Dit stelt u in staat om vrij te zijn van het gedoe met het opslaan van producten en het beheren van de voorraad. Met dit model koopt u pas artikelen nadat de klant ze in uw winkel heeft gekocht. Vervolgens bestelt u de goederen bij de fabrikant en laat u de artikelen direct naar uw klant verzenden.
Groothandel: Dit is wanneer u producten in bulk koopt en deze in een magazijn laat opslaan. Dit model wordt aangemoedigd voor gevestigde bedrijven die producten in volume verkopen. Wholesaling wordt vaak gedaan in de B2B-markt met bedrijven die producten verkopen aan andere bedrijven.
White Labeling: Bij dit model worden producten door een derde partij geproduceerd. Maar in plaats van het logo en de branding van de fabrikant op de eindproducten te gebruiken, zou u uw eigen producten gebruiken. Dit wordt voor een groot deel gedaan door kleding- en schoonheidsmerken.
Abonnement: Dit stelt klanten in staat om zich te abonneren op diensten of producten op een continue basis te ontvangen. Dit model is geweldig omdat het uw klantenlevenswaarde kan verhogen en u een stabiel en consistent inkomen kan bieden.
Print on Demand: Net als dropshipping, bevrijdt Print on Demand u van het opslaan en beheren van voorraden. Met POD verkoopt u aangepaste producten die worden afgedrukt nadat een bestelling is geplaatst. Vervolgens wordt de bestelling direct naar uw klant verzonden.
Al deze modellen hebben hun eigen voor- en nadelen. U moet ze allemaal bekijken en de optie selecteren die het beste past bij uw huidige en toekomstige zakelijke behoeften.

2. 2. Kies een pakkende naam en haal uw bedrijfslicentie en LLC.
Als u uw bedrijf nog geen naam heeft gegeven, zijn er een aantal gratis tools die u daarbij helpen. U wilt een bedrijfsnaam kiezen die pakkend is, maar u moet namen vermijden die moeilijk te spellen zijn, moeilijk uit te spreken zijn of die de groei van uw bedrijf zullen beperken. Als u een bestaand klein bedrijf heeft, moet u controleren en zien of de dot com-versie van uw bedrijfsnaam beschikbaar is.

De online Seafood retailer, Boston Sword and Tuna, heeft een pakkende naam gekozen die gemakkelijk te begrijpen is. Hun naam geeft aan wat ze doen en wie ze zijn. Klanten weten dus wat ze kunnen verwachten.

 

Het is belangrijk om op te merken dat u bij het starten van uw bedrijf altijd bij uw stad, provincie en staat moet navragen wat voor soort vergunningen voor de omzetbelasting of voor thuiszaken nodig zijn. Dit is essentieel omdat verschillende locaties verschillende regels hebben.

Het starten van een LLC is een geweldige optie omdat deze structuur uw persoonlijke activa beschermt, zodat ze niet in gevaar komen in geval van een faillissement of rechtszaak.

3. 3. Onderzoek naar uw doelgroep en het opbouwen van persona’s.
Het volgende wat u wilt doen is uw doelgroep grondig onderzoeken en uw potentiële klanten bestuderen. Het creëren van buyer personas kan voordelig zijn en u daarbij helpen.

Kopersperona’s zijn semi-fictieve gedetailleerde weergaven van uw ideale klanten. Deze profielen helpen u bij het opsporen van uw doelgroep.

4. 4. Strijk uw opstartkosten, variabele kosten en omzetprognoses uit.
Een van de belangrijkste dingen om te overwegen is hoeveel geld het u zal kosten om te beginnen. Je hebt niet per se een ton aan geld nodig, maar het is belangrijk om eerlijk te zijn over waar je mee moet werken.

Je moet ook realistische projectiedoelen stellen en al je uitgaven in overweging nemen. U wilt ook al uw bedrijfskosten in de gaten houden en alles overwegen, van webhosting tot de kosten van de goederen. Enkele andere belangrijke uitgaven waarmee u rekening moet houden zijn de variabele kosten, dat zijn de kosten van grondstoffen en verpakkingen die vaak fluctueren afhankelijk van het productievolume van uw bedrijf. Deze moeten worden meegenomen in uw budget, omdat het essentiële bedrijfskosten zijn.

5. Bekijk uw concurrenten om hun monetisatiestrategieën te zien.
Er zijn een aantal betaalde tools die u kunt gebruiken om uw concurrenten te controleren, maar we raden Google Alerts aan omdat het eenvoudig en gratis is. U kunt het ook instellen om u een e-mailbericht te sturen elke keer als een van uw concurrenten een vermelding krijgt.

Om te beginnen met het gebruik van Google Alerts hoeft u alleen maar in te loggen in uw Google-account en de namen in te voeren van de concurrenten die u wilt volgen.

Creëer een merk
Branding is een manier om je te onderscheiden en je te onderscheiden. Dit is een noodzakelijk onderdeel van online marketing omdat het klanten helpt het unieke karakter van uw bedrijf te zien.