Webdesign

Wilt u een website waar bezoekers onmiddellijk vinden wat ze zoeken? De eerste indruk van een website telt, kies daarom voor een Professioneel Innovatief design.

Webshops ontwikkelen

Een webshop moet zich onderscheiden van de concurrentie, stijlvol zijn,  eenvoudig werken op zowel een desktop, tablet of smartphone… En daar staan wij voor!

SEO optimalisatie

Wij zijn een full-service internetbureau en van alle markten thuis, onze klanten krijgen een totaalpakket aan services, ook zoekmachine optimalisatie en linkbuilding behoren hierbij!

Een goede webshop zorgt voor meer omzet

Veel bedrijven maken geen budget vrij voor voor het optimaliseren van hun website en dit is een grote fout! Een website of webshop die gevonden wordt zorgt voor meer bezoekers, klanten en dus voor meer omzet. De investering van een website of webwinkel kan je snel terugverdienen, laat jou webshop na de ontwikkeling meteen optimaliseren en je zal merken dat u investering snel terug betaald is.

Zelf je website of shop aanpassen

Het CMS systeem laat u toe uw eigen om uw website zelf te beheren. U kan zelf nieuwe pagina’s eenvoudig aanmaken (werkt met een soort MS-Word) U kan zelf teksten, foto’s, pagina’s wijzigen, verwijderen en bijplaatsen.

Contacteer ons

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.