Webwinkel voor massagesalons

Cursussen worden ook gegeven in het weekend. Om een goede therapeut te worden kun je jouw vakkennis (steeds verder) uitbreiden. Jouw vakkennis en technieken maken jouw behandeling compleet. Zo is niet één cliënt of klacht gelijk en zul je met verschillende technieken jouw cliënten beter kunnen helpen. Massage In Maastricht. Maar ook als je gewoon wilt leren hoe je een heerlijke ontspanningsmassage kunt geven ben je hier dus aan het goede adres.

De massage is daarbij heel gezond voor uw lichaam,uw spieren worden gekneed en opgeslagen afvalstoffen worden afgevoerd. De ontspanningsmassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Het hele lichaam wordt van top tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft dan ook een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest.

Wellness Arrangementen – Maastricht

Leer met de stenen masseren, maar ook alles over de temperatuur,heather en welk soort stenen je kunt gebruiken – Massage Maastricht. De Hotstone massage waarbij u wordt gemasseerd met warme basalt-stenen werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten, hierdoor lossen ook vermoeidheid en spanningen op. Een hotstone massage is dan ook aan te raden bij spierpijnen, rug-, nek-, hoofdpijn, stress envermoeidheid. Ook een Chriropractor, kinestis, personal trainer mechelen … moet een goede website hebben en goed gevonden worden binnen Google want bijna iedereen zoekt Fysiotherapie Of Chiropractie via het internet! Verbeter je fitheid en verleg je mentale grenzen dankzij personal training. Aan de hand van een persoonlijk plan kan ook jij de resultaten halen waar je van droomt. Een metamorfose die vandaag nog kan beginnen. bij Personal Coach Mechelen.

Doordat de huid zeer snel olie en kruiden opneemt, is de behandeling metkruidenstempels heel gezond. Daarnaast is de Kruidenstempelmassage een genot! In deze cursus leer je hoe te werken met de kruidenstempels en zelf de stempels te maken. Een heerlijke voetreflexmassage geven en alle reflexpunten van het lichaam in devoeten lokaliseren en behandelen.

Massagepraktijk

(zie therapeutische voetreflexologie)Heerlijk genieten van een rustgevende en helende voetreflexologie massage in Maastricht! Reflexologie is een Chinese en Indiase behandelmethode. De voeten worden hierbij gemasseerd wat dus een heerlijke ontspanning teweeg brengt. Reflexologie zou dus ontstaan zijn in China 3000 jaar voor Christus. Massagesalon Maastricht. In Egypte zijn er inscripties gevonden van ca 2500 jaar voor Christus.

Het verliezen van huidcellen is natuurlijk. Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handjehelpen door te scrubben. Je verwijderd dan de oude huidcellen waardoor de huid weer glad en glanzend wordt. Op deze manier voorkom je oneffenheden, verdwijnen puistjes en pukkeltjes en ga je ingroeiende haren tegen.

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht

Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het lichaam.Leer hoe je met je onderarmen een heerlijke massage geeft waarbij je dus je handen ontlast. Therapeutische massages: Door de cursus hoofdpijnmassage te volgen kun jij cliëntenmet hoofdpijn en migraine, maar ook met duizeligheid zonderaanduidbare oorzaak behandelen. Sportmassage of diepte massage is niet alleen voor sporters, je leertop een diepere manier masseren en (spier)klachten te behandelen.

Mede leer je oefeningen om je cliënt mee te geven voor een blijvende verbetering en dus preventief te werken op terugkerende klachten. Door een goede houding op de massagestoel zijn de rugspieren optimaal te bewerken enheeft de massage niet alleen een relaxende werking, maar is ook zeer goed bij, RSI klachten en rug-, en schouderklachten Door een cupping massage wordt de doorbloeding van de spieren en huidoptimaal bevorderd, waardoor je een dieptewerking verkrijgtdie dan ook verhardingen in de spieren kan verhelpen.

Wellness Arrangementen – Maastricht

De technieken van oorreflexologie lossen vele klachten op. Therapeutisch werken d. m.v – Maastricht Massage. reflexzonetherapie om klachten van cliëntenop een verantwoorde manier te kunnen behandelen. Om deel te nemen aan deze cursusdien je eerst de basiscursus voetreflexologie te hebben gevolgd. Veel mensen leiden aan pijnklachten, rug, schouder en nekklachten zijn dan ook veel voorkomende problemen.

Er wordt door deze massage toe te passen nieuw collageenaangemaakt waardoor rimpels vervagen en de huidconditie verbeterd. Deze massage geeft het gezicht een verjongingskuur en de huid ziet er stralend uit. Spirituele cursus Maastricht: Met intuïtie kun je voelen wat voor het verstand verborgen blijft. Door het gebruiken en ontwikkelen van je intuïtie leer je aura’swaarnemen, chakra’s kennen en energie voelen .

Spirituele kaartlegging Edelsteentherapie staat weer in de belangstelling en mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen genezing brengen. Daarbij zorgen zij voor een nieuw evenwicht tussen lichaam en geest. Breng jouw cliënt energetisch dus in balans met Holistic Pulsing Maar ook cursussen zoals: Je leert in deze interessante cursus de volgende dingen: Kruiden die verzachten engenezen.

Gebruik van etherische olie. Mengen van etherische olie met een basisolie om zo bijvoorbeeld een pijnstillende olie te bereiden. Niet iedere therapeut is automatisch een goede ondernemer. In deze cursus leer je dan ook “zaken doen”. Tevens ontdek je de plezierige en daarbij uitdagende kanten van ondernemen.

Daarnaast leer je welke eigenschappen belangrijk zijn als je cliënten coacht en leer je een aantal coachmodellen, zoals kleurentherapie die je kunt inzetten. Dit kan met name belangrijk zijn bij emotionele uitbarstingen en stress-gerelateerde klachten, want hoe ga je er dan mee om? Wil jij graag mensen helpen met klachten door de bijwerkingen van chemotherapie? Massage na chemotherapie: Veel mensen die chemotherapie ondergaan hebben last van bijwerkingen.

Hoe heerlijk om mensen met fibromyalgie een pijnstillende massage te kunnen bieden! Fibromyalgie wordt weke delen reuma genoemd. Er wordt chronische pijn in spieren en bindweefsel ervaren, maar er zijn ook andere symptomen. Opmerkelijk is dat er bij fibromyalgie geen afwijkingen gevonden worden in het bloed, de spieren of het bindweefsel – Ontspanningsmassage Maastricht.

Openingstijden Sport & Ontspanningsmassage

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in. Met deze cookies kunnen wij informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan op jouw interesses  Meer info Ik ga akkoord Nee, bedankt .

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en één van de oudste manieren om te ontspannen. Om je dagelijks goed te voelen en te functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterij en zeg je stress vaarwel.

Geplaatst in: Page