Gedrukte etiketten maken

Bedrukte etiketten zijn de nieuwe manier om uw creativiteit en originaliteit uit te drukken. Ze bieden de perfecte manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan uw product, dienst of zelfs uw organisatie. Printed Labels zijn er in alle vormen, maten en kwaliteitsniveaus. Van blanco, voorgedrukte etiketten tot aangepaste, unieke, reliëf- en full-color etiketopties, er is voor elk wat wils.

Gedrukte etiketten maken

Hoogwaardige bedrukte etiketten gemaakt van 100% synthetisch papier en perfect voor alle soorten etiketteringstoepassingen. Deze bedrukte etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en in een breed scala aan kleuren, waarbij elk type etiket zijn eigen unieke look en feel heeft. Enkele voorbeelden van de meest populaire etiketten zijn: Full color, vinyl, die-cut, geweven, vinyl, pocket, standaard, premium, custom, gedoseerd en Avery labels. Elk type etiket heeft zijn eigen unieke eigenschappen en maakt een veelheid van manieren waarop ze kunnen worden gebruikt mogelijk.

Een van de beste eigenschappen van deze etiketten is de duurzaamheid en de hoge kwaliteit die ze bieden. Als u etiketten wilt die jarenlang meegaan en bestand zijn tegen de elementen, moeten de bedrukte etiketten worden vervaardigd met de best mogelijke materialen. In het algemeen zijn bedrukte etiketten van hoogwaardig synthetisch papier, karton of kunststof goed bestand tegen hitte en vocht, en worden ze niet aangetast door zuren of andere kleuren die de bedrukte etiketten na verloop van tijd kunnen doen vervagen. Gedrukte etiketten bieden echter niet dezelfde duurzaamheid als etiketten van papier, kunststof of karton, vooral als het gaat om UV-vervaging. Bij deze etiketten is het van essentieel belang dat u overweegt een product van hoge kwaliteit aan te schaffen.

Voorbedrukte Etiketten op maat

Hoewel er een verscheidenheid aan etiquettes imprimer  bestaat, is een van de meest populaire types het geweven etiket. Het geweven label biedt een lange levensduur, extreme duurzaamheid en de mogelijkheid om te worden aangepast. Om ervoor te zorgen dat de etiketten bestand zijn tegen de ruwe elementen en UV-licht, worden ze samen geweven volgens een voorgesneden patroon. Dit proces zorgt ervoor dat de etiketten lang meegaan, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan vocht en warmte.

De meest populaire geweven etiketontwerpen zijn de thermoplastische, vinyl, polyethyleen en de gegoten aluminium etiketten. Thermoplastische etiketten kunnen worden verwijderd en vervangen, terwijl de andere twee soorten op het product kunnen worden gelijmd. Het gegoten aluminium kan zonder problemen worden gelijmd en verwijderd; thermische folie en bedrukt karton kunnen echter niet worden verwijderd en vervangen. De thermoplastische en polyethelene etiketten gaan lang mee; de vinyl en de bedrukte kartonnen etiketten zullen echter na voortdurend gebruik in kleur beginnen te vervagen.

Als het gaat om het probleem van UV-vervaging, kiezen de meeste mensen voor de bedrukte etiketten in plaats van de geweven. Als dit het geval is, zijn er enkele UV-beschermende sprays op de markt die op de etiketten kunnen worden aangebracht. De kleur van de etiketten kan vervagen na blootstelling aan de UV-stralen, maar dit heeft geen invloed op hun doeltreffendheid. Om ervoor te zorgen dat de etiketten lang meegaan, is het belangrijk ze goed schoon te maken voordat u ze gebruikt. Door een reinigingsoplossing voor etiketten toe te passen, kunnen de levensduur en het uiterlijk van de afgedrukte etiketten worden verbeterd.