UPS noodvoeding kopen

Als u op zoek bent naar een UPS-noodstroomvoorziening die crisisparaatheid betekent, dan zijn er maar weinig dingen die u moet weten. UPS is een acroniem voor een ononderbroken stroomvoorziening en het betekent gewoon dat er een constante voeding beschikbaar is voor uw huis. Wanneer iemand in een commerciële setting faalt, is dit omdat het falen in een gebied was dat geen toegang had tot elektriciteit en de generator gewoon afsluiten. Als uw UPS goed werkt en u toegang hebt tot elektriciteit in het geval van een stroomuitval, kunt u uw bedrijf of thuis normaal werken.

UPS noodvoeding kopen

Het eerste dat u moet overwegen wanneer u UPS-noodstroomvoorzieningen vergelijkt, is de grootte van de batterij. Een UPS-noodstroomvoorziening kan één volt van stroom opslaan en kan tot een uur vierentwintig uur continu vermogen bieden. De grotere batterijen bieden langere levensduur van de batterij, maar ze hebben de neiging om meer warmte te genereren dan kleinere batterijen. Als u een UPS gebruikt op een externe locatie, kunt u overwegen om een batterij te kopen met een cellencellen met een hoge kussen. Een hoger aantal cellen zorgt voor een grotere energie-uitgang en minder gewicht. Dit is bijzonder belangrijk als u UPS gebruikt op een afgelegen locatie die in de winter extreem koud wordt.

Het is belangrijk om een noodstroomvoorziening en back-upgeneratoren beschikbaar te hebben voor alleen dit soort situaties. Wanneer u UPS-noodvermogen vergelijkt, levert u de belangrijkste functies om naar te zoeken, zijn de overbelastingsbeveiliging en de temperatuurindicatie. Als u een UPS-noodstroomtoevoer met deze functies en uw servers of werkstations op de verouderde kant bevinden, kunt u uw UPS-aanbod veel minder energie leveren dan normaal. Dit betekent dat uw servers open blijven totdat u kunt terugkeren en hun systemen hebt gereinigd en onderhouden hebt. UPS-eenheden bieden ook geavanceerde temperatuurindicatie aan die u vroege waarschuwing kan geven dat uw stroom opnieuw moet zijn.

Wanneer u UPS-noodstroom vergelijkt om ervoor te zorgen dat u rekening houdt met het aantal apparaten dat u gebruikt. De beste eenheden hebben over het algemeen enkele honderden apparaten die ze kunnen ondersteunen, dus beperk jezelf niet. U moet ook overwegen wat voor soort garantie- en serviceplannen zijn opgenomen. Veel UPS-eenheden zullen met een garantie van drie jaar en uitgebreide fabrikanten-service. Koop geen UPS zonder deze opties.

U moet ook de basiscomponenten van alle UPS-noodeenheid begrijpen. Er zijn vijf kritische onderdelen die u moet overwegen. Dit zijn de batterij, de stroomonderbreker, de zekering en de circuitschakelaar. Het is uiterst belangrijk dat u nooit een UPS koopt die deze kritieke componenten niet bevat. Door geen ups te kopen met de juiste componenten waarmee u in een mum van tijd een UPS-noodgeval kunt zijn.

Het is belangrijk om een UPS te kopen die de capaciteit heeft die u nodig hebt. Als u het op meerdere locaties wilt gebruiken, koopt u vervolgens een eenheid die in staat is om ze allemaal tegelijkertijd aan te pakken. Als u een UPS koopt met slechts één stroomonderbreker, loopt u het risico van de kracht op verschillende locaties tegelijkertijd. Zorg ervoor dat de UPS die u koopt voldoende eenheden bevat voor uw vereisten.

Koop altijd een UPS met back-upmogelijkheden.

Veel mensen maken de fout om te denken dat ze hun apparaten altijd weer op het rooster kunnen krijgen, zelfs als er een back-up beschikbaar is. Dit is zelden het geval en het is erg gevaarlijk om zonder een back-up te gaan. Je bent veel beter af om het geld vooraf te investeren en een ups te kopen met volledige back-upmogelijkheden. Een back-up bestaat uit het verzenden van een signaal naar de back-upeenheid en het stuurt een noodsignaal naar het apparaat.

U moet ook een UPS kopen die een breed scala aan spanningsbehoeften ondersteunt. De meeste mensen kopen geen ups die een breed scala aan spanningsvereisten hebben. Als u een gevoelig apparaat hebt dat u gebruikt voor uw beroep, moet u investeren in een UPS die een hogere VAC-tolerantie heeft. Hoe hoger de vacotolerantie van A UPS, hoe meer het opkomt tegen oververhitting en de minder kans is van schade. Zorg ervoor dat u de wattage-classificatie van het apparaat controleert dat u van plan bent om een UPS te gebruiken voordat u apparaten koopt.